Download Free Templates http://bigtheme.net/ Websites Templates
  • gimsenwirt

    Willkommen beim Gasthaus Gimsenwirt
  • 1
image

Die Wirtsleute und Gimsenwirt team

Die Familie Sigmond und Ihre Kollegen erwarten Sie im angenehmen Ambiente und freundlicher Bedienung.
image

Veranstaltungen

Gerne organisieren wir auch Eure Weihnachts- oder Geburtstagsfeier, Firmen- oder Familienveranstaltungen, Catering ist auch möglich.
image

Einrichtungen:

  • 15 Gästeparkplätze,
  • 3 Gästeräume (75 Sitzplätze),
  • Busse willkommen,
  • Haustiere können auch herein,
  • Terasse für 50 Personen
image

Küche Öffnungszeiten

Montag: 11:00-21:00
Dienstag: 11:00-21:00
Mittwoch: 11:00-21:00
Donnerstag: RUHETAG
Freitag: 11:00-22:00
Samstag: 11:00-22:00
Sonntag: 11:00-22:00
Durchgehend warme Küche
  • 1
Mittwoch, Juli 18, 2018

logotest

Menu Variations for Groups

  1. - Beef soup with sliced pancake
    -Wiener Schnitzel with butter potato and cranberry jam
    - Ice cream

  2. -Tomato cream soup
    -Grilled pork with mushroom sauce and rice 
    -Fruit

  3. - Garlic cream soup
    -Turkey spit with ratatouille and rice
    - Chocolate cake

  4. - Vegetable cream soup- Baked mushroom heads with  potato and Mayo sauce
    - Yoghurt with fruits

  5. -Potato cream soup-Boiled Beef with vegetables, onion potato and horseradish,
    - Cream cake

For the bus driver and the group leader the meal is for free.

Please let us know your menu of choice at least 2 days before your arrival, If you want different menus for the members of your groups, we can we can offer you to choose from 2 different menu variations per group. 

Geschmacksmonarchie

Aus Ungarn:

Babgulyás:Bohnengulaschsuppe mit Weißbrot  (A, G, L)                                        

(Bean goulash soup with white bread)

----------------------

Aus Österreich:

Eiernockerlmit grünem Salat (A, G, H, L)                                                                

(Eggnoodles with green salad)

----------------------

Aus Österreich:

Schweinsbraten: mit Speckkraut und Semmelknödel (A, G, L )                                  

(Roast pork with crackling with bacon-cabbage and dumplings )

----------------------

Aus Ungarn:

Budapest Szüzérme:Schweinsmedallion „Budapest” art  (A, G, C, L, H)                

(Pork filet medalions Budapest style)

----------------------

Aus Italien:

Tiramisu:mit frischem Obst  (A, C, G, H, E )                                                             

(Tiramisu with fresh fruits)

  • 1